Kamen gradnja

Kamen gradnja građevinski je obrt s dugogodišnjom tradicijom rada i velikog iskustva u izvođenju svih vrsta kamenih radova. U izvođenju građevinskih radova koristimo prirodni kamen iz raznih dijelova Hrvatske kako bi u potpunosti stvorili unikatnu i personaliziranu uslugu koja zadovoljava sve korisnikove potrebe ali i podneblja u kojem se kuća nalazi. Prilagođavanje najvišim standardima, te kontinuirano usavršavanje zaposlenih kadrova rezultiralo je novim perspektivama u izvođenju kamenih radova.

Za detalje nazovite 00385 91 76 80 736

 

Kamene fasade odaju dojam stabilnosti, čvrstoće i postojanosti. Dok ostali materijali protokom vremena postaju vizualno ružni i smanjuje im se otpornost i čvrstoća, prirodni kamen zadržava svoj izgled i tehničke karakteristike. Gotovo da nema potrebe za posebnim održavanjem, a proces održavanja maksimalno je pojednostavljen. Kamen gradnja u svojoj ponudi ima sivi kamen otoka Krka, Benkovački ( svijetlo krem, svijetlo i tamno sivi), Pazinski kamen, razne vrste kamena iz iskopa, te ostale vrste kamena.

Stvaramo vječnost!

Korišten kao prirodni materijal u graditeljstvu prirodni kamen ne sadrži substance koje su otrovne pa se kao takav može koristiti u svim prostorima u gdje boravi čovjek. Također, ne zahtjeva nikakve premaze ili ostale kemikalije kao dodatnu zaštitu prije ugradnje. Prirodni je kamen odličan za uređenje interijera i eksterijera jer se pojavljuje u različitim bojama, oblicima i strukturama, stoga svatko može pronaći ono što mu uistinu odgovara. Ukoliko je kamen adekvatno odabran i postavljen vremenom ne gubi svoju ljepotu.

  • prirodni izolator
  • lako održavanje
  • korištenje isključivo prirodnih materijala
  • estetski obogaćuje prostor
  • masivnost i dugotrajnost
  • sklad kamena i kulturnog mediteranskog podneblja
image1

Kamene kuće

Oblaganje kuće za odmor prirodnim kamenom iz iskopa.

image2

Kameni zidovi

Oblaganje kuće za prodaju benkovačkim sivim kamenom.

image3

Obloge i podloge

Oblaganje kuće za odmor prirodnim kamenom iz iskopa.

image4

Kameni stupovi

Oblaganje kuće za odmor prirodnim kamenom iz iskopa.

Kontaktirajte nas!

Telefon: 00385 91 76 80 736
Email: info@kamen-gradnja.hr
Website: www.kamen-gradnja.hr

Polje, Donje selo 65 D, Otok Krk

Zašto su dobri majstori bitni?

Ukoliko je kamen pogrešno postavljen moguće su velike štete. Nepravilnim pologanjem ili korištenjem neadekvatnih materijala i veziva može doći do nepovratnog propadanja kamena. Prije same ugradnje vrlo je bitna kvalitetna priprema kamena, stoga svoje želje i zamisli prepustite u ruke iskusnih i stručnih majstora. Od iznimne je važnosti da se odabere pogodan kamen za određenu namjenu ovisno i preferencijama i zahtjevima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”