Kontaktirajte nas

Pošaljite poruku
Budite slobodni i javite nam se ukoliko imate bilo kakvo pitanje

Kamena obloga podrazumijeva oblaganje postojećih objekta ili površina kamenom (ploče debljine najčešće 2-5 cm). Mogu se postavljati na gotovo svaku adekvatno pripremljenu podlogu. Obloge od prirodnog kamena imaju široku primjenu u uređenju interijera i eksterijera. Karakteristične su uglavnom za mediteransko područje, iako se danas mogu pronaći u domovima svih istinskih zaljubljenika prirodnih materijala.

Prikladan su odabir za sve građevinske projekte, te ih najčešće nalazimo u kućama za odmor, privatnim rezidencijama, komercijalnim objektima, te starinama kao čuvarima tradicije. Primjenjiv je i za uređenje interijera, pa se prirodni kamen često može naći kao dekoracija u kuhinjama ili dnevnom boravku.

Najčešća primjena kamenih obloga:

  • Oblaganje zidova kamenom
  • Oblaganje fasada kamenom
  • Oblaganje kuće kamenom
  • Oblaganje stupova kamenom

Benefiti kamenih obloga od prirodnog kamena:

  • Dugotrajnost i postojanost
  • Estetika
  • Dodana vrijednost Vašem domu

Kvaliteta finalnog proizvoda ovisi o adekvatnoj obradi, ali i o vještini ugradnje. Ako kamen nije pripremljen i ugrađen na odgovarajući način, gubi se kvaliteta i estetski izgled. Zato je potrebno poznavati tehniku obrade te posjedovati specifična znanja i vještine.

Kamen gradnja ima vrhunske majstore s dugogodišnjim iskustvom možete biti sigurni da svoj projekt prepuštate u prave ruke. Ovisno o vrsti i primjeni površine koju oblažete, od iznimne je važnosti da odaberete primjeren tip i vrstu kamena, a naš stručan tim će Vam pomoći u odabiru onog pravog za Vas.

Zašto raditi s nama:

  • koristimo isključivo prirodan kamen koji se u većini slučajeva ručno obrađuje
  • Garancija kvalitetne obrade i ugradnje
  • Pomažemo Vam u odabiru adekvatne vrste kamena

Pogledajte naš portfolio kamenih obloga, ili galeriju svih naših kamenih radova. Za ostale informacije ili upite posjetite našu kontakt stranicu.

Kontaktirajte nas!

Telefon: 00385 91 76 80 736
Email: info@kamen-gradnja.hr
Website: www.kamen-gradnja.hr

Polje, Donje selo 65 D, Otok Krk

Zašto su dobri majstori bitni?

Ukoliko je kamen pogrešno postavljen moguće su velike štete. Nepravilnim pologanjem ili korištenjem neadekvatnih materijala i veziva može doći do nepovratnog propadanja kamena. Prije same ugradnje vrlo je bitna kvalitetna priprema kamena, stoga svoje želje i zamisli prepustite u ruke iskusnih i stručnih majstora. Od iznimne je važnosti da se odabere pogodan kamen za određenu namjenu ovisno i preferencijama i zahtjevima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”