Kontaktirajte nas

Pošaljite poruku
Budite slobodni i javite nam se ukoliko imate bilo kakvo pitanje

Kamene podloge podrazumijevaju kamene ploče koje se postavljaju na površinu (najčešće terase, staze, stepenice) Kamen za podloge može biti lomljeni kamen ili pravilnog oblika debljine najčešće 2- 3 cm. Nepravilno lomljene ploče izgledaju vrlo prirodno, a ploče pravilnog oblika izbor su onih kojima je primarni kriterij  simetričnost. Prije postavljanja svakako treba obratiti pozornost na vrstu kamena koja će se koristi u popločavanju.

Vrste kamena koje koristimo za podloge:

  • Pazinski
  • Benkovački
  • Brački
  • Talijanski raznih nijansa i tekstura

Podloge se najčešće postavljaju na betonsku podlogu s građevinskim ljepilom ili glazurom.

Pogledajte naš portfolio kamenih podloga, a ukoliko Vam se sviđa naš rad ili imate pitanja slobodno nam se obratite putem kontakt stranice.

Kontaktirajte nas!

Telefon: 00385 91 76 80 736
Email: info@kamen-gradnja.hr
Website: www.kamen-gradnja.hr

Polje, Donje selo 65 D, Otok Krk

Zašto su dobri majstori bitni?

Ukoliko je kamen pogrešno postavljen moguće su velike štete. Nepravilnim pologanjem ili korištenjem neadekvatnih materijala i veziva može doći do nepovratnog propadanja kamena. Prije same ugradnje vrlo je bitna kvalitetna priprema kamena, stoga svoje želje i zamisli prepustite u ruke iskusnih i stručnih majstora. Od iznimne je važnosti da se odabere pogodan kamen za određenu namjenu ovisno i preferencijama i zahtjevima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”