Kontaktirajte nas

Pošaljite poruku
Budite slobodni i javite nam se ukoliko imate bilo kakvo pitanje

Kameni roštilji neizostavan su dio svakog dvorišta stvarajući dodanu vrijednost i čineći dvorište ugodnijim i privlačnijim. Roštilji od prirodnog kamena pravi su izbor za sve one koji žele prirodan, otporan i dugotrajan materijal. Kamen gradnja građevinski je obrt specijaliziran za izgradnju kamenih roštilja te oblaganje postojećih betonskih roštilja.

Zašto raditi za nama:

  • Naglasak stavljamo na funkcionalnost ali i estetiku
  • Koristimo različite vrste kamena
  • U potpunosti se prilagođavamo zahtjevima klijenata (vrste kamena, oblik i dimenzije)
  • Svaki roštilj koji napravimo je jedinstven je i unikatan

Veoma je bitno voditi računa o tehničkim karakteristikama (ispravnim dimenzijama dimnjaka, prostora za pečenje, ložišta itd) i dimenzijama stoga svoj projekt prepustite vrhunskim majstorima s dugogodišnjim iskustvom.

Uvjerite se u našu kvalitetu i pogledajte naš portfolio kamenih roštilja. Za sve informacije i pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem kontakt stranice.

Kontaktirajte nas!

Telefon: 00385 91 76 80 736
Email: info@kamen-gradnja.hr
Website: www.kamen-gradnja.hr

Polje, Donje selo 65 D, Otok Krk

Zašto su dobri majstori bitni?

Ukoliko je kamen pogrešno postavljen moguće su velike štete. Nepravilnim pologanjem ili korištenjem neadekvatnih materijala i veziva može doći do nepovratnog propadanja kamena. Prije same ugradnje vrlo je bitna kvalitetna priprema kamena, stoga svoje želje i zamisli prepustite u ruke iskusnih i stručnih majstora. Od iznimne je važnosti da se odabere pogodan kamen za određenu namjenu ovisno i preferencijama i zahtjevima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”